Despre noi

Experiență în producția de mobilier de peste 30 de ani

Valeriu Tabarac este o companie 100% românească, specializată în producția de mobilier și canapele. Fabrica de mobilă a fost înființată în anul 1991.

An de an această fabrică s-a adaptat noilor cerințe în materie de utilaje și materiale. A fost preluată din generație în generație și din dorința de a fi cât mai aproape de oameni, în anul 2013 a fost deschis magazinul de desfacere cu o suprafață de peste 500 mp.

Am ajuns aici ghidați de echilibrul perfect dintre calitate și prețurile avantajoase ale pieselor de mobilier tapițate și din pal, pentru care atelierul nostru garantează rezistență și funcționalitate.

 

Oferim mobilier cu design exclusiv, nuanțe variate, iar calitatea mobilierului și a accesoriilor folosite vor crea locuința ideală!

În magazinul nostru găsiți: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, colțare, mobilier de baie, cuiere, mese și diverse. Vă oferim posibilitatea de a achiziționa și o parte din elemente, nu doar întreg ansamblul, accesând subcategoriile de produse.

Magazinul fizic este localizat în Brăila, Șoseaua Râmnicu Sărat, Nr. 6. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0740 051 184 sau pe adresa de e-mail officevaleriutabarac@gmail.com

Oferim clienților noștri din 1991

PROFESIONALISM

CALITATE

EXPERIENȚĂ

SIGURANȚĂ

ÎNCREDERE

Trimite un mesaj

    Realizăm mobilier la comandă cu ajutorul simulatorului 3D. Vă așteptăm la sediul magazinului pentru o ofertă personalizată.